U Srbiji predstavljeni novi NOA pametni telefoni te NOA Premium Care jamstvo

Koprivnica, 27. ožujka 2019. godine – U četvrtak, 21. ožujka održana je press konferencija NOA pametnih telefona koji dolaze na tržište Srbije i NOA Premium Care jamstva. Također su predstavljeni novi modeli iz F serije koji su premijerno predstavljeni na Mobile World Congress-u 2019. u Barceloni gdje su izazvali velik interes publike.

Okupljenim novinarima predstavljeni su novi modeli koji dolaze na tržište Srbije: iz Element serije NOA N20 i NOA P1, te iz Core serije NOA Primo 4G i NOA Vivo 4G. Osim toga prisutnima su predstavljeni i novi modeli iz nadolazeće F serije: F3, F5, F10 Pro i F20 Pro koji se temelje na AI te cjelokupan asortiman proizvoda koji uključuje NOA tablete, NOA Vision LED “smart” televizore i NOAline dodatke za mobitele. Prisutni su mogli uživo vidjeti i isprobati nove uređaje iz F serije te uređaje koji će uskoro biti dostupni na tržištu Srbije.

Prezentacija je obuhvatila informacije o uređajima koji na srpsko tržište dolaze za desetak dana. Iz Element serije model NOA P1 namijenjen manje zahtjevnim korisnicima te smartphone NOA N20 s dvostrukom stražnjom kamerom koja snima fotografije od 65 MP i DTS tehnologijom zvuka. Iz NOA Core serije predstavljeni su NOA Primo 4G i NOA Vivo 4G, koji po veoma pristupačnoj cijeni nude bogatstvo opcija.

Svim kupcima NOA pametnih telefona iz Element serije od 15. ožujka na srpskom tržištu dostupno je NOA Premium Care jamstvo koje NOA mobitele izdvaja od konkurencije budući da osigurava uređaj od svih nepredviđenih šteta nastalih nepažnjom korisnika unutar prvih 12 mjeseci od kupovine.

Na srpskom tržištu za sad je dostupno šest modela NOA pametnih telefona: NOA N10, NOA N7, NOA N1, NOA L12, NOA L11SE i NOA NEXT SE te će uskoro biti dostupna i četiri nova modela: NOA N20, NOA P1, NOA Primo 4G i Vivo 4G.

Nakon službene prezentacije nastavilo se druženje i degustacija vina u neformalnoj atmosferi s predstavnicima medija i partnerima u Vinoteci „Wine & Pleasure“.