Svi poslovni računi tvrtke Hangar 18 odblokirani

Koprivnica, 12. rujna 2019. godine – Od srijede, 11. rujna tvrtki Hangar 18 d.o.o. odblokirani su svi poslovni računi predstečajnim rješenjem te tvrtka nastavlja s normalnim poslovanjem.

Nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a zaposlenici koji su najveća vrijednost ove tvrtke, redovito primaju plaće. Prioritet je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom pozitivnog ishoda cijelog procesa.

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. osnovana je 2005 godine. Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, tvrtka prolazi kroz proces restrukturiranja poslovanja, odnosno provode se određene organizacijske promjene i uvode poboljšanja u poslovne procese. Nastojanje Hangara 18 je eliminiranje neefikasnosti u poslovanju te se u potpunosti posvetiti povećanju operativne profitabilnosti i poboljšanju poslovnog modela.

Sve H18 Megastore trgovine IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o. nude širok asortiman proizvoda, a nalaze se svim većim gradovima u Hrvatskoj (Koprivnica, Čakovec, Varaždin, Đurđevac, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Split i Dubrovnik). Ove godine su otvorena dva NOA brand stora, u Zadru i Šibeniku. Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr.