Pametni telefoni Noa uspješno predstavljeni u Barceloni

Koprivnička tvrtka Hangar 18 po prvi puta sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija – Mobile World Congress u Barceloni. Sajam su iskoristili za predstavljanje novog top modela pametnog telefona Noa H10le, Noa H2 i Noa N5.

Mobile World Congress“ organizira GSMA – globalna asocijacija svih telekomunikacijskih kompanija. Hangar 18 je prva hrvatska tvrtka koja proizvodi pametne telefone i koja se je uspješno predstavila na tom najvećem svjetskom kongresu proizvođača pametnih telefona i mobilnih tehnologija.

Pametni telefon Noa trenutačno se izvozi u 14 zemalja, a temeljni cilj izlaganja na WMC-u je predstaviti se korisnicima, distributerima i telekom operaterima kako bi s Element serijom ušli na nova tržišta.

Predstavljen je novi, H10le (limited edition) model s AMOLED ekranom, memorijom od 64 GB i dizajnom od samo 7 milimetara. Na sajmu su predstavili i cijelu novu Element seriju pametnih telefona koja korisnicima daje dašak luksuznosti i do nekoliko puta skupljih A brendova.

Kako kažu iz tvrtke Hangar 18, izdržljivost baterije, odličan dizajn i kamera, korisnička podrška te brz i fluidan rad uređaja krase novu ELEMENT seriju pametnih telefona.

Na svojem štandu, koji prema riječima posjetitelja, zaista izgleda impresivno, prvi dan su okupili mnoštvo zainteresiranih novinara, distributera, telekom operatera i znatiželjnih posjetitelja. Poseban gost jučer je bio Ante Tomić, hrvatski košarkaš koji već 5 godina nastupa za Barcelonu. Ante je pomogao u izvlačenju i uručivanju nagrada na Noa štandu.

Ponosni smo što ove godine predstavljamo Hrvatsku i regiju na Mobile World Congressu u Barceloni s našom Noa Element linijom uređaja. Stati i pokazati svoje adute rame uz rame s najvećim svjetskim igračima u mobilnoj industriji nije mala stvar. Naravno, sve je to puno lakše kada imate nešto i za pokazati, a mi to definitivno imamo. S Element serijom te „flagship“ modelom Noa H10 i njegovom LE verzijom (limited edition) u Matador crvenoj boji, pripremljenoj ekskluzivno za MWC 2017, posjetitelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje tim modelom kao i Noa brandom.“ – izjavio je Mario Kralj, direktor i vlasnik tvrtke Hangar 18.

Osim toga, štand Noe su posjetili i već ugovoreni distributeri iz Makedonije, Albanije, Kosova, Armenije i Rusije.

Noa je vrlo perspektivan brend i broj 1 u B segmentu. Mi smo jako sretni da imamo mogućnost da surađujemo i razvijamo brend NOA u Rusiji i imamo namjeru u narednih 30 dana krenuti sa prodajom i do kraja godine postati liderom na ruskom tržištu.“, izjavio je Alexey Bychkov, izvršni direktor distribucije u ruskoj tvrtki Intereffort.