Otvorenje nove H18 Megastore trgovine i „gaming arene“ u Splitu

Tvrtka Hangar 18 i do sada je imala svoju Megastore maloprodajnu trgovinu u Splitu, u sklopu trgovačkog centra City Center One. Trgovina je preseljena u novi, puno veći, prostor od 160 kvadrata, od čega je 45 kvadrata novo uređena „gaming arena“. Ovaj posebno pripremljeni prostor opremljen je s 10 HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama.

U novoj Megastore trgovini pronaći ćete cjelokupni asortiman proizvoda: stolna, prijenosna i tablet računala, komponente i periferija za računala, Noa pametni telefoni, Noaline linija proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, gaming oprema marke E-blue.

Velika novost je „gaming kutak“ s najnovijim naslovima igrica za PC, Xbox, PlayStation 3 i PlayStation 4 platformu. Osim toga trgovina će ponuditi preko 25 modela laptopa svih vodećih proizvođača prijenosnih računala kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer.

Radno vrijeme: od 9 do 21 sati svaki dan, pa čak i nedjeljom.

Adresa: City Center One Split, Vukovarska 207, Split.

Prilikom otvorenja nove H18 Megastore trgovine i gaming arene u Splitu, darujemo vam 10% popusta na cjelokupni asortiman uz predočenje ovog kupona. Kupon možete isprintati i ponijeti ga u Megastore trgovinu te ostvariti popust.

H18_megastore_st_letak_ol

Popust je moguće iskoristiti samo u subotu, 29. travnja 2017. godine.