Otvorena prva E-SPORTS arena u regiji!

04. studenog u Arena Centru Zagreb je otvorena prva e-sports arena u regiji – E-blue Gaming arena, sa Hearthstone turnirom kao glavnim događajem. Hearthstone, jedna od najpopularnijih Blizzardovih igara i općenito najpopularnija online kartaška igra, daje igračima priliku da se upuste u virtualne kartaške dvoboje sa igračima iz cijelog svijeta i slože vlastiti aranžman karata koje mogu predstavljati bića ili čarolije, te sa njima utrti put do pobjede. Ova besplatna igra ima globalno preko 20 milijuna igrača, i turnir u Gaming Areni otvara nove prilike za pobjedu entuzijastima iz regije.

Gameri su pohrlili na ovaj ekskluzivan event, te su svoje vještine iskazali u virtualnoj areni, koristeći vrhunska računala Gaming Arene.

Na kraju se najviše iskazao igrač Srđan Mihajlović, poznatiji pod pseudonimom TrickyHunter. Srđan je u intervjuu za H18 Media Centar rekao da je uz pomoć kombinacije vještine i sreće došao do titule Grand Finalista. Na kraju intervjua zahvalio se majci i bratu radi podrške i ocu radi prijevoza do Gaming Arene.

E-Blue Gaming Arena, u sklopu Megastorea je ekskluzivna arena za e-sportove, opremljena sa vrhunskim računalima i gamerskom opremom. Jedinstveno dizajnirani prostor od strane japanske tvrtke E-blue, specijalizirane za proizvodnju gamerske opreme i opremanje gaming arena diljem svijeta, omogućuje jedinstveno gamersko iskustvo.

Pratite uživo službena natjecanja na našem twitch kanalu!

U Gaming Areni posjetititelji mogu unajmiti prostor radi službenih ili neformalnih gaming evenata, ili jednostavno naći vremena za sebe i odigrati jedne od aktualnih igara zajedno sa ljudima iz cijelog svijeta.

YouTube Preview Image