Otvorena H18 Megastore trgovina u Tower centru Rijeka

Koprivnica, 8. siječnja 2019. godine – Od 6. siječnja ove godine H18 Megastore trgovinu u Rijeci možete pronaći na novoj adresi. H18 Megastore se preselio u Tower centar na Pećinama.

H18 Megastore multibrend IT trgovina nudi velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti. U širokoj ponudi nalaze se HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, pametni telefoni, komponente i periferija za računala, gaming oprema marke E-blue, igrače konzole i igre.

U trgovini možete pronaći cjelokupni asortiman proizvoda branda NOA – NOA pametne telefone i mobitele, NOA Vision televizore, NOA tablete te NOAline dodatnu opremu za mobitele.

U sklopu trgovine od 90 kvadrata, bit će otvorena i Gaming Arena od 45 kvadrata, po uzoru na druge gradove. Ovo će biti sedma Gaming arena nakon Zagreba, Splita, Šibenika, Osijeka, Varaždina i Velike Gorice.

H18 Megastore Gaming Arena bit će opremljena je s 10 vrhunskih HPC gaming računala i instaliranim najnovijim PC igrama. Svi ljubitelji gaminga moći će igrati igre kao što su: Fortnite, League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, PUBG, Heroes of the Storm, Heartstone, Overwatch, UFC 3, FIFA 2019, PES 2019.

H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u trgovačkom centru Tower u Rijeci na 4. katu na adresi Janka Polića Kamova 81a, Pećine dok je trgovina na adresi Medulićeva 6 zatvorena. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00, a u nedjelju od 10:00 do 21:00 sat.