NOA H9

Noa H9 – top model hrvatskog branda smartfona Noa, i novi model iz serije H, koja kvalitetom i dizajnom konkurira daleko skupljim uređajima, stigao je na tržište Hrvatske i regije. Naime, Noa brand je nedavno krenuo smjerom da zauzme vodeću poziciju u «B» segmentu (iza Applea i Samsunga) na tržištima jugoistočne, a uskoro i srednje Europe, u cjenovnom rangu između 100 i 300 eura.

Radi se o 5,5-inčnom uređaju koji dolazi u kućištu s izvrsnim metalnim okvirom i tzv. Sandstone pozadinom. Treba istaknuti da se radi o izvrsnom IPS zaslonu kojeg potpisuje Sharp, te u mnogim segmentima ostvaruje prikaz sličan onom na AMOLED zaslonima.

Ovaj model, kojeg je Hangar 18 razvijao od siječnja ove godine, pokreće MediaTekov 6755 procesor, a za bezbrižan multitasking brinu se čak 4 GB RAM-a. Za instalaciju aplikacija i pohranu vašeg sadržaja, zaduženo je 32 GB interne memorije, a ako vam to nije dovoljno, tu je i utor za microSD memorijske kartice.

Softverski temelj uređaja je Android 6.0 Marshmallow, povrh kojeg nema posebne nadogradnje sučelja, što će osigurati brz i fluidan rad, te stabilnost sustava. Isto tako, kombinacija MT6755 procesora i 4 GB RAM-a omogućuje nesmetano igranje čak i grafički zahtjevnijih igara, što znači da će sve ostale aplikacije raditi besprijekorno.

Za fotografiranje je zadužena 13 MP kamera, koju potpisuje Sony, a može snimati i 1080p video. Prednja, selfie kamera, ima senzor od 5 megapiksela, a opremljena je i dodatnom bljeskalicom za selfije u tamnijim uvjetima, kao što su diskoteke i sl.

Za natprosječnu autonomiju brine se baterija kapaciteta 3000 mAh, koja će prosječno zahtijevanom korisniku osigurati i do dva dana bez punjača, dok će onima koji koji se malo opuste i «zakače» na igre i internet, bez problema izdržati cijeli dan.

 

WEB STRANICA

WEB SHOP