NOA H4se – Predstavljanje novog modela

24. kolovoza 2016. godine smo u kongresnoj sali hotela Antunović, pred novinarima i poslovnim partnerima, predstavili novi model smartfona – Noa H4se.

Direktor tvrke Mario Kralj istaknuo je da model Noa H4se ide još jedan korak dalje, i kvalitetom se dodatno izdiže iznad sličnih modela konkurentskih proizvođača. Kućište ovog uređaja sazdano je od visokokvalitetnog metalnog okvira i staklenih površina s obje strane, dakle i na poleđini, čime se Noa H4se dobio na atraktivnosti.

Posebna pažnja pridana je odnosu zaslona i okvira, pa tako zaslon zauzima čak 93% prednje površine, s izuzetno tankim rubovima sa strane, zbog čega je ovo zapravo jedan od najmanjih 5-inčnih uređaja na tržištu, a k tome je još zadržati debljinu od 6,9 milimetara.
5-inčni 2,5D zaslon dolazi s dvostruko temperiranim staklom, a tu je još čitač otiska prstiju, koji zaslon otključava za 100 milisekundi. Od ostalih specifikacija spomenimo još MediaTekov MT6735 četverojezgreni procesor, 3 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu, 13 MP stražnju i 5 MP selfie kameru, 2200 mAh bateriju, brzo punjenje i Android 6.0 operativni sustav.

Noa H4se će se u prodaji pojaviti uskoro i to po cijeni od 1599,00 kuna.

Kako je izgledalo predstavljanje novog uređaja pogledajte na videu YouTube Preview Image