Nives Celzijus prva isprobala Noa N7 u svom novom spotu

Pametni telefon Noa N7 našao se u spotu za pjesmu “Jen’, dva, tri” hrvatske pjevačice Nives Celzijus koja je adute ovog modela, revolucionarnu kameru i tehnologiju snimanja iskoristila tako što je prvi put sama snimala dijelove svog spota.

Nives je kao ambasadorica Noa brenda imala priliku prva u Hrvatskoj isprobati novi Noa N7 pametni telefon kojeg mnogi nestrpljivo iščekuju nakon predstavljanja na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni.

Ovaj novi model iz Noa Element serije uređaja, s prekrasnim elegantnim kućištem u „royal“ plavoj boji se savršeno uklopio u temu spota s brzim ritmom i zaraznim refrenom koji je Nives snimila u suradnji s mladim rapperom Antom M.

Raduje me što je napokon tajna ljubav između mene i Noa N7 smartphonea postala javna i što sad na sav glas mogu pričati koliko me oduševio. Bila je to doista ljubav na prvi pogled! Prvo me privukao predivan design i kraljevska plava boja kakva i dolikuje nama princezama. A onda me oduševila kvaliteta fotografija i performanse kamere, toliko da sam poželjela dio kadrova svog novog video spota snimati baš s Noom. Slika je kristalno čista, a kamera uspješno bilježi meni drage trenutke čineći ih još savršenijima. Ima još puno faktora koji moje svakodnevno druženje s Noa N7 čine pravim zadovoljstvom. Zvuk je savršen, a moji selfiji nikad ljepši.” – kaže nam omiljena pjevačica.

Kvaliteta fotografije, prednja „selfie“ kamera koja podržava „Face ID“ i „Face Beauty“, karakteristike su koje ovaj model čine izuzetno zanimljivim. „Oversampling“ tehnologija omogućuje stvaranje fotografija i do 80 MP uz savršen prikaz detalja i boja na svakoj fotografiji.

S pametnim telefonom Noa N7 stoga možete zabilježiti sve ljetne trenutke i radosti, a želja za dobrim zvukom prilikom gledanja video sadržaja i slušanja muzike je osigurana implementiranom DTS sound tehnologijom.

Uspješna suradnja s Nives Celzijus se nastavlja zato pratite objave na društvenim mrežama pod zajedničkim hashtagom #NivesLovesNoa.