Tvrtki Hangar 18 dodijeljena prestižna Deloitte Fast 50 nagrada

Još jedna uspješna poslovna godina za Hangar18 je zaokružena i potvrđena sa dodjelom Deloitte Fast 50 Central Europe nagrade. Fast 50 nagrade se dodjeljuju tvrtkama koje imaju najbrži rast u periodu od jedne godine na određenom području, te je Fast 50 Central Europe nagrada za zemlje središnje Europe (Litva,Poljska, Češka,Slovačka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, BiH,Srbija,Rumunjska, Bugarska). Hangar18 je sa prosječnim rastom od 527% zaslužio svoje mjesto na ljestvici kao jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki

Osim Hangara18, na dodjeli su bile i ostale hrvatske tvrtke, među kojima su bili Gauss Ltd, Rimac Automobili, Axillis, Telum i Serengeti d.o.o.

Deloitte je međunarodna savjetodavna kuća sa predstavništvima u preko 150 zemalja i dugom poviješću koja seže do 1845, kada je osnivač Deloittea, računovođa William Deloitte otvorio svoj ured u Londonu.

Dodjela nagrada je održana u zagrebačkom klubu Velvet, na kojem su hrvatski laureati davali odgovore na pitanja moderatora vezana uz njihovo poslovanje. Tomislav Mihetec, kao službeni predstavnik Hangara18 je istaknuo uspješnu suradnju sa inozemnim partnerima kao jedan od glavnih  faktora Hangarovog naglog rasta i razvitka, te je također načeo problematiku financiranja R&D projekata od strane Europske Unije. Nakon dodjele nagrada, u intervjuu za Večernji list je potvrdio završetak otvaranja regionalnih tržišta i usmjeravanje prema tržištima Srednje i Zapadne Europe.

Deloitte kao međunarodna savjetodavna kuća će održati dodjelu nagrada i iduće godine, te Hangar18 planira biti među laureatima i iduće godine.