Hangar 18 na InfoGamer sajmu izlaže bogatu gaming ponudu

Koprivnica, 13. studeni 2019. godine – Studeni je definitivno mjesec gaminga! U tijeku je osmo po redu izdanje Reboot InfoGamera 2019, jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u ovom dijelu Europe.

Kao i prijašnjih godina Hangar 18, jedan od vodećih specijaliziranih brandova u Hrvatskoj za prodaju elektroničke opreme s fokusom na gaming brandove sudjeluje na InfoGameru kao jedan od izlagača.

Tijekom šest dana održavanja Reboot InfoGamer sajma od 12. do 17. studenog na štandu Hangara 18 sve posjetitelje očekuju atraktivni popusti na gaming asortiman, opremu i namještaj, NOA pametne uređaje, Sonicgear i E-blue asortiman koji sežu sve do 70%.

Možete pronaći vrhunske HPC konfiguracije i gaming bundleove, a posebnost koju možete isprobati i kupiti je cjelokupni gaming ecosystem. Gaming setup se sastoji od HPC konfiguracije, All-in-one PC Tower monitora i E-Blue periferije.

Ova izuzetna prilika za sve ljubitelje gaminga donosi vam moćna HPC računala upotpunjena s pomno biranim komponentama. Uz to dolaze gamerske slušalice, profesionalna mehanička tipkovnica, precizan miš i RGB podloga za miš.

Sve što trebate je osigurati prostor u svomu domu gdje će se smjestiti vaš novi gaming setup i možete uroniti u gaming svijet. Ako želite samo upotpuniti svoj postojeći gaming setup, svi dijelovi gaming ecosystema se mogu kupiti kao zasebni artikli. Kupnja cijelog kompleta donosi vam značajne uštede.

Ne propustite posjetiti Hangar 18 na InfoGamer sajmu u paviljonu 9 i uživajte u gaming ponudi. Čekamo vas!