Hangar 18 dobio priznanje za iznimno postignuće

Hangar 18 dobio priznanje za iznimno postignuće u protekloj godini
Na svečanoj sjednici Županijske skupštine 15. travnja u dvorani Domoljub u Koprivnici obilježena je 23. obljetnica postojanja i rada Koprivničko-križevačke županije na kojoj je Hangar 18 d.o.o. dobio Priznanje za iznimno postignuće, te ostvarenje u području gospodarstva u protekloj godini.
Nagradu je dodijelila predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, koja je na samom početku sjednice pozdravila sve goste i uzvanike te se osvrnula na rad Županijske skupštine s posebnim naglaskom na značajnije odluke: „Cilj našeg djelovanja je da žitelji naše županije osjete da smo svi mi u službi i na raspolaganju svim stanovnicima za njihove potrebe i želje te da ih u okviru svojih ovlasti i mogućnosti pokušavamo riješiti.“
Nagrada Koprivničko-križevačke županije za iznimno postignuće u protekloj godini velika je stvar za Hangar 18 kao tvrtku koja je osnovana 2005. godine jer smo na taj način dobili potvrdu da je put koji smo odabrali ispravan i da smo postali jedan od zamašnjaka koji potiče županijsko gospodarstvo i na taj način grad Koprivnicu ucrtavamo na gospodarsku kartu Repulike Hrvatske.

Više o samoj sjednici možete ovdje.